hst2

OM OS

Hurtostal 2 er et selskab, der blev grundlagt i 1993, og som er forbundet med metallurgiindustrien. ​ ​

HST2 Hurtostal ​

Vi specialiserer os i distribution af stålprodukter af høj kvalitet. I årevis har vi samarbejdet med førende producenter af metallurgiske produkter, og vi beskæftiger os selv med produktion af halvfabrikata og elementer af stålkonstruktioner. I vores sortiment finder du blandt andet:
  • sorte plader op til 120 mm tykke, tern- og galvaniserede plader i forskellige formater,
  • U-profiler, T-profiler og H-profiler IPN, IPE, HEA, HEB,
  • varmvalsede vinkler, flade stænger,
  • ribbede- og glatte forstærkningsstænger, bindetråd, firkantede stænger,
  • lukkede profiler, svejsede rør- og konstruktionsrør, sømløse rør, galvaniserede rør, glatte rørbøjninger,
  • samt måtter, gitre med tilbehør og trin.

HVAD DER SKILLER OS

Vi bestræber os på at give vores kunder de bedste produkter og tjenester på kortest mulig tid og til den bedst mulige pris på markedet. Nedenfor præsenterer vi de vigtigste aspekter af vores måde at operere på, takket være hvilke vi når disse mål.

 

Et stort lagerområde og kapital udviklet gennem årene kombineret med gode forbindelser med producenterne giver os mulighed for at opretholde en bred vifte af varer tilgængelige “på stedet”. I afsnittet TILBUD præsenterer vi konstant opdaterede lagerniveauer.

I en moderne økonomi er timing og aktualitet af projektets gennemførelse en forudsætning for, at virksomhederne kan fungere godt. Vi forstår det perfekt, og derfor er en af ​​vores prioriteter rettidig gennemførelse af vores forpligtelser. Takket være en bred base af permanent vedligeholdt sortiment og et godt forhold til vores leverandører gennem årene, er vi i denne henseende en førstevalgsudbyder for vores kunder.

 

Hurtostal 2 er en professionel virksomhed med mange års erfaring inden for stålsalg og præfabrikationsindustrien. Gennem samarbejdet med førende stålproducenter er vi i stand til at tilbyde de højeste kvalitetsmetallurgiske produkter og stålprodukter fra vores egen produktion. En rig maskinpark og erfarent personale giver os mulighed for at levere en bred vifte af metalbearbejdningstjenester. Vi beskæftiger os med blandt andet skæring af stål med plasma, laser, hydrauliske sakse og båndsave, skudblæsning og maling af stål eller oprettelse af platformriste, korte glatte bøjninger. ISO-9001 kvalitetscertifikat opnået af vores firma kan bevise den høje kvalitet af vores tjenester og produkter. Vi inviterer dig til at samarbejde med Hurtostal 2.

For at imødekomme vores kunders høje forventninger, er vi også involveret i præfabrikationen af materialet. Som en del af vores forretning leverer vi følgende tjenester: fremstilling af stålkonstruktioner, plasmaskæring, laserskæring, skæring med rammebåndsave, skæring med hydrauliske sakse, fremstilling af runde og firkantede huller, bønner med en hydraulisk presse, bøjning af metalplade med trykbremse, skudblæsning og maling af materiale i“ våd“ teknologi, præfabrikering af ribbestænger. Vores nye køb er et HAAS lodret bearbejdningscenter, der blandt andet bruges af til boring, gevindskæring og fræsning. Vi tilbyder også transporttjenester med to MAN TGA XXL lastbiler med en kapacitet på 24 tons.

KVALITETSPOLITIK

Hurtostal 2 selskab med begrænset ansvar har specialiseret sig i omfattende forsyning af kunder med stålprodukter af høj kvalitet. Vi tilbyder vores kunder et bredt sortiment og høj kvalitet af metallurgiske materialer og omfattende service. I løbende salg har vi leveret metallurgiske produkter af førende stålproducenter, vi tilbyder også stålprodukter af vores egen produktion, leverer metalbearbejdningstjenester og fremstiller stålkonstruktioner. Vi sælger alle vores produkter med mulighed for transport til kunden. Vi viser konstant bekymring for udviklingen af ​​virksomheden ved at implementere moderne organisatoriske og teknologiske løsninger samt omsorg for udvikling og forbedring af vores medarbejderes kompetencer. Vi implementerer kvalitetspolitikken baseret på det kvalitetsstyringssystem, der er indført i vores virksomhed, i overensstemmelse med den internationale ISO 9001: 2015 – standard med fuld inddragelse af formanden for direktionen, hele ledelsen og deltagelse af alle medarbejdere i virksomheden.

 

Grundlæggende retningslinjer for aktiviteter, der følger af den vedtagne kvalitetspolitik:

NYHEDER

Szczecins stållager – Hurtostal 2, bortset fra aktiviteter inden for salg og produktion af stålprodukter, understøtter mange initiativer fra lokalsamfundet, såsom vandpiknik, der er arrangeret fire gange, julebegivenheder – f.eks. julemands dagsbegivenheder. Som en del af vores sociale aktiviteter er vi også sponsor af Studerendes Interskole Sportsklub “Dąbie”, og derfor støtter vi tilrettelæggelsen af ​​Hurtostal 2 Cup – National Strand Håndboldturnering hvert år – i år afholdes den for tiende gang. Vi sponsorerer også rejse ekspeditioner, der hjælper, bl.a. Andrzej Ziółkowski og andre rejsende at opdage nye steder på verdenskortet. Vores selskab er også involveret i sociale aktiviteter, f.eks. ved at støtte Szczecin-foreninger, familier i nød og i mange år Den polske komité for social velfærd.

 

2021-03 Hjælpe ud af hjertet, ikke for reklame - et interview til CSR.expert-portalen

Paweł Kwiatkowski: Bortset fra salg og fremstilling af stålprodukter støtter Hurtostal 2 mange initiativer fra lokalsamfundet. Ser dine kunder og entreprenører ud til at sætte pris på din pro-sociale holdning? Vi støtter mange lokale sociale initiativer. Når vi hjælper andre, styres vi primært af vores interne behov for at støtte ideer, der er tæt på os – en sund livsstil, udvikling og integration af lokalsamfundet, støtte til mennesker i en vanskelig livssituation. Vi hjælper med at støtte begivenheder og initiativer, der er vigtige for os og ikke for at få omtale blandt vores kunder. Meget ofte ved vores kunder eller entreprenører ikke om de sociale aktiviteter, vi udfører. Selvom der var en god situation, da en potentiel entreprenør under et forretningsmøde bemærkede …

Wspieramy wiele lokalnych inicjatyw społecznych. Pomagając innym kierujemy się przede wszystkim naszą wewnętrzną potrzebą wsparcia idei, które są dla nas bliskie- zdrowy styl życia, rozwój i integracja lokalnej społeczności, wsparcie osób będących w trudniej sytuacji życiowej. Pomagamy, aby wesprzeć ważne dla nas wydarzenia i inicjatywy, a nie uzyskać rozgłos wśród naszych klientów. Bardzo często nasi klienci czy kontrahenci nie wiedzą o działalności społecznej jaką prowadzimy. Choć zdarzyła się miła sytuacja kiedy podczas spotkania biznesowego potencjalny kontrahent zauważył … -> cały wywiad

2019 januar en forestilling for børn - hospitalet i Kraków

Den 17 januar 2019 en forestilling for børn, sponsoreret af os, blev afholdt på hospitalet i Kraków.

2014 november Altai A. Ziółkowskis kajakekspedition

Vi har støttet Andrzej Ziółkowskis ekspedition i årevis. Hans sidste kajakekspedition var i 2014. Endnu en gang faldt valget på betagende bjergrige områder – hr. Andrzej rejste i kajak over det smukke Altai Krai, som ligger i det vestlige Sibirien. Vi opfordrer dig til at se fotos fra denne rejse.

2014 november cykelrally på Sicilien - en vulkan af energi

I slutningen af ​​året støttede vi en cykelrally omkring Sicilien. Deltagerne klatrede Etna, den mest behagelige tur var bestemt på kysten. Vejret – som man kan se, var helt anderledes end på denne tid af året i Polen. Vi opfordrer dig til at se fotos fra denne begivenhed.

2012 december julemands fest i Dąbie

Vi har støttet sports- og kulturbegivenheder i vores distrikt – Dąbie i årevis. I december 2012 sponsorerede vi julemands fest.

2012 juni rejse til Ny Guinea

I 2012 Andrzej Ziółkowski, støttet af os, rejste gennem Ny Guinea. At rejse rundt på denne interessante ø resulterede i at møde mange interessante mennesker. Vi inviterer dig til at se fotos fra turen.

2011 juni Congo

Andrzej besøgte også Afrika med sin kajak. I 2011 han vandrede i Congo. Landets placering i et vådområde gjorde det lettere at padle kajak i disse smukke områder. Vi opfordrer dig til at se fotos fra besøget i Congo.

2010 juni Andrzej Ziółkowskis Patagonien

Et år før sin tur til Afrika rejste Andrzej gennem landet Patagonien i Sydamerika. Rejsen omfattede en cykeltur over Andesbjergene, efterfulgt af en kajaktur ned ad Rio Chubut til Atlanterhavet. Vi inviterer dig til at se billederne fra denne fantastiske rejse.

2009 maj vi støtter unge fodboldspillere - HST2 CUP

Som hovedsponsor støttede vi Børnedag Fejringen og en 3-dages håndboldturnering på stranden i vores distrikt Dąbie.

2008 oktober Vi støtter Studerendes Interskole Sportsklub Dąbie,

Som lokale patrioter og fodboldfans – støtter vi unge fodboldspillere fra den lokale klub Studerendes Interskole Sportsklub Dąbie.

ekspedition til Mongoliet

Vores samarbejde med Andrzej Ziółkowski har foregået siden 2000, da vi besluttede at støtte ekspeditionen til Mongoliet. Andrzej betaget os med sin lidenskab og nysgerrighed omkring verden. Takket være vores støtte, rejste han gennem dette fantastiske asiatiske land med kajak. De smukke udsigter over bjergene, vidunderlige, venlige mennesker – vi kan se alt dette på de billeder, som Andrzej har sendt os. Vi inviterer dig til at se dem.