hst2

Om os

Hurtostal 2 er et selskab, der blev grundlagt i 1993, og som er forbundet med metallurgiindustrien. ​ ​

HST2 Hurtostal ​

Vi specialiserer os i distribution af stålprodukter af høj kvalitet. I årevis har vi samarbejdet med førende producenter af metallurgiske produkter, og vi beskæftiger os selv med produktion af halvfabrikata og elementer af stålkonstruktioner. I vores sortiment finder du blandt andet:
  • sorte plader op til 120 mm tykke, tern- og galvaniserede plader i forskellige formater,
  • U-profiler, T-profiler og H-profiler IPN, IPE, HEA, HEB,
  • varmvalsede vinkler, flade stænger,
  • ribbede- og glatte forstærkningsstænger, bindetråd, firkantede stænger,
  • lukkede profiler, svejsede rør- og konstruktionsrør, sømløse rør, galvaniserede rør, glatte rørbøjninger,
  • samt måtter, gitre med tilbehør og trin.

HVAD DER SKILLER OS

Vi bestræber os på at give vores kunder de bedste produkter og tjenester på kortest mulig tid og til den bedst mulige pris på markedet. Nedenfor præsenterer vi de vigtigste aspekter af vores måde at operere på, takket være hvilke vi når disse mål.

 

Et stort lagerområde og kapital udviklet gennem årene kombineret med gode forbindelser med producenterne giver os mulighed for at opretholde en bred vifte af varer tilgængelige “på stedet”. I afsnittet TILBUD præsenterer vi konstant opdaterede lagerniveauer.

I en moderne økonomi er timing og aktualitet af projektets gennemførelse en forudsætning for, at virksomhederne kan fungere godt. Vi forstår det perfekt, og derfor er en af ​​vores prioriteter rettidig gennemførelse af vores forpligtelser. Takket være en bred base af permanent vedligeholdt sortiment og et godt forhold til vores leverandører gennem årene, er vi i denne henseende en førstevalgsudbyder for vores kunder.

 

Hurtostal 2 er en professionel virksomhed med mange års erfaring inden for stålsalg og præfabrikationsindustrien. Gennem samarbejdet med førende stålproducenter er vi i stand til at tilbyde de højeste kvalitetsmetallurgiske produkter og stålprodukter fra vores egen produktion. En rig maskinpark og erfarent personale giver os mulighed for at levere en bred vifte af metalbearbejdningstjenester. Vi beskæftiger os med blandt andet skæring af stål med plasma, laser, hydrauliske sakse og båndsave, skudblæsning og maling af stål eller oprettelse af platformriste, korte glatte bøjninger. ISO-9001 kvalitetscertifikat opnået af vores firma kan bevise den høje kvalitet af vores tjenester og produkter. Vi inviterer dig til at samarbejde med Hurtostal 2.

For at imødekomme vores kunders høje forventninger, er vi også involveret i præfabrikationen af materialet. Som en del af vores forretning leverer vi følgende tjenester: fremstilling af stålkonstruktioner, plasmaskæring, laserskæring, skæring med rammebåndsave, skæring med hydrauliske sakse, fremstilling af runde og firkantede huller, bønner med en hydraulisk presse, bøjning af metalplade med trykbremse, skudblæsning og maling af materiale i“ våd“ teknologi, præfabrikering af ribbestænger. Vores nye køb er et HAAS lodret bearbejdningscenter, der blandt andet bruges af til boring, gevindskæring og fræsning. Vi tilbyder også transporttjenester med to MAN TGA XXL lastbiler med en kapacitet på 24 tons.